Θαλάσσια Ασφάλιση

Για κάθε τύπο πλοίου και σκάφους επαγγλεματικής χρήσης η Ασφαλιστική Λύση έχει την προνομιακή πρόταση της. Σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές της Ελλάδας και του εξωτερικού η B.U. παρέχει προγράμματα υποχρεωτικής κάλυψης της αστικής ευθύνης έναντι τρίτων, όπως προβλέπει ο νέος νόμος 4256/2014, που προσφέρουν απόλυτη ασφαλιστική…

Aσφάλιση Περιουσίας Επιχειρήσεων

Mε μία σειρά από πρωτοποριακές καλύψεις, η Ασφαλιστική Λύση προστατεύει την επιχείρησης σας από κάθε κίνδυνο. Μπορείτε να προστατεύσετε το κτίριο και το περιεχόμενο του, τα εμπορεύματα και τον εξοπλισμό, ενώ παράλληλα, εκτός από τις υλικές ζημιές παρέχουμε και καλύψεις αστικής ευθύνης έναντι τρίτων.

Αναλυτικά τα προγράμματα ασφάλισης για…

Ασφάλιση Απώλειας Κερδών Επιχειρήσεων

H Ασφαλιστική Λύση  παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα για την κάλυψη της επιχείρησης σας από περιπτώσεις μη εξόφλησης εμπορικών οφειλών, καθυστερήσεις σε πληρωμένες λόγω πολιτικών κινδύνων, ρυθμίσεις που εμποδίζουν τις εισαγωγές και τις εξαγωγές προϊόντων κ.α. Ειδικότερα παρέχονται οι εξής καλύψεις:

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ…

Eπαγγελματική Αστική Ευθύνη

H Ασφαλιστική Λύση παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα για την κάλυψη της Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης και σας διασφαλίζει απέναντι σε οποιοδήποτε λάθος, μικρό ή μεγάλο, δικό σας ή και του προσωπικού σας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχειρηση σας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Mε τα Προγράμματα Επαγγελματικής…

car-care-pic-322
home_finance_about_us

Oμαδικές Ασφαλίσεις

Η Ομαδική Ασφάλιση αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του ενδιαφέροντος μιας εταιρίας για το προσωπικό της. Η Ασφαλιστική Λύση διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης, με ουσιαστικές παροχές που μπορούν να αναπληρώσουν πιθανές ελλείψεις στις παροχές του Κοινωνικού Φορέα. Η Ομαδική ασφάλιση αποτελεί αποδεδειγμένα ένα…

 

Λοιποί Κλάδοι

Η Ασφαλιστική Λύση διαθέτει ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα για κάθε κάλυψη κινδύνου. Ειδικότερα:

-Ασφάλιση Μεταφερόμενων Αγαθών & Εμπορευμάτων
-Γενικής Αστικής Ευθύνης
-Aσφάλεια Πιστώσεων
-Ασφάλιση Χρηματοοικονομικών Κινδύνων
-Αστικής Ευθύνης Προϊόντων
-Ασφάλιση κατά παντός κινδύνου Τεχνικών Έργων (C.A.R.-E.A.R.)
-Ασφάλιση…